Referenssit

Gradian strategia talk show

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia esitteli uutta strategiaansa henkilöstölleen talk shown muodossa. Tapahtumassa oli liveyleisö ja lisäksi se lähetettiin suorana Gradian kampuksille. Toimin tapahtuman juontajana.

Kuva: Ella Niemi

Keskisuomalainen Oyj:n vuosikertomus

Olen kirjoittanut useita juttuja Keskisuomalainen Oyj:n vuosikertomuksiin. Yksi haastattelemistani ihmisistä on ollut SOK:n pääjohtaja Hannu Krook.

Kuva: Marjo Rönnkvist

Timanttia timanttia -podcast

Talenomin podcast-sarja, jossa eri aloilta tutut ihmiset kertoivat yrittäjyydestään. Mukana olivat muun muassa Anna Puu, Mauri Kunnas ja Tanja Poutiainen-Rinne. Olin podcastin juontaja, ja asiantuntijakommentaattorina toimi Talenomin talous- ja henkilöstöjohtaja Antti Aho. 

Mainosvideot UNAlle

Ideoin, käsikirjoitin ja ohjasin UNA Oy:lle kaksi mainosvideota. Videoiden päärooleissa olivat Kummeleiden Heikki Hela ja Heikki Silvennoinen.

Kuva: Marjo Rönnkvist

CMAD2023

Olin yksi puhujista vaikuttavan viestinnän tapahtumassa. CMAD on vuosittainen yhteisömanagereiden tapahtuma, johon osallistuu paikan päällä ja etänä satoja ihmisiä – pääasiassa viestinnän ammattilaisia.

”Marjo Rönnkvistin puheenvuoro tolkullisesta viestinnästä näennäissuomen sijaan kolahti muita enemmän…”

Ella Salmela
CEO, Crazy Town Oy

Piirros: Linda Saukko-Rauta

Talenomin 50-vuotishistoria

Suunnittelin ja organisoin Talenomin yrityshistorian koostamisen kirjaksi. Tein kustannustoimittajana tiivistä yhteistyötä kirjan toimittajan Anne Lius-Liimataisen kanssa. Editoin tekstit ja hoidin yhteydenpidon taittajaan, kääntäjään ja painoon.

”Saimme rohkeita avauksia siitä, miten historiikista voidaan tehdä mielenkiintoinen ja luettava sekä talon sisällä kestävä ja jatkokäytettävä. Hieno kokonaisuus.”

Otto-Pekka Huhtala
CEO, Talenom Oyj

Kuva: Anne Lius-Liimatainen

Liikkuva aikuinen -ohjelmalle opas

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Liikkuva aikuinen -ohjelma teki opaskirjasen ”Liikunnalla työkykyä ja tulosta”. Opas sisältää Top 6 -listan parhaista liikunnallisista keinoista työpaikoille. Kirjoitin oppaan tekstit. 

Kuva: Marjo Rönnkvist

Asiakkaitani

xamk logo
Tampereen hiippakunta logo
Kamua markkinointi

Onko teillä kiinnostava projekti pätevää tekijää vailla?