Referenssit

Marjon ammatti­taito huokuu hänen jokaisessa työssään. Hänen kanssaan työskentely on ollut mutkatonta, mukavaa ja täynnä mahdollisuuksia.

Anett Marjeta-Illikainen

markkinointi­päällikkö Talenom Oyj
Mikkelin yli­opisto­keskuksen viestintä­strategia tarvitsi päivitystä. Kutsuimme apuun Marjo Rönnkvistin, jonka kanssa sovimme yhdessä toimen­piteet ja päädyimme rakentamaan viestintä­strategian ja -suunnitelman hybridin. Marjo koosti MUCin viestinnästä raportin ja A4-kokoisen viestintä­oppaan. Homma hoitui erittäin sujuvasti ja saimme Marjolta apuja niin paljon, että koostamme nyt hänen tekemänsä raportin pohjalta suunnitelmaa käytäntöön. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteis­työhön ja suosittelemme Marjoa lämpimästi.

Sirpa Rautiainen

asian­tuntija Mikkelin yli­opisto­keskuksen koordinaatio­yksikkö
Käytämme Marjoa apunamme varsinkin erittäin vaativissa viestinnällisissä sisällöissä, joissa tarvitaan kokemusta, liike­toiminnan ymmärtämistä, näkemystä ja sujuvaa kynää. Erityisesti arvostamme mainion loppu­tuotteen lisäksi sitä, että Marjo osaa tarjota asiakkaillemme parasta asiakas­palvelua, ja tämä on meille erittäin merkittävä syy valita juuri Marjo.

Jaana Larsson

viestinnän strategi ja asian­tuntija Kamua Oy
Marjo on vetänyt verkossa koulutuksia, joita olemme tarjonneet hiippakuntamme seurakunnille. Hän on selkeäsanainen ja luonteva esiintyjä, jota on helppo kuunnella. Marjon tausta Suomen suurimman seurakunnan viestintäpäällikkönä antaa hänelle vahvan ymmärryksen kirkollisesta viestinnästä.

Tuulia Matilainen

asiantuntija, viestintä
Tampereen hiippakunta

Timanttia timanttia -podcast

Olen juontajana Talenomin Timanttia timanttia -podcastissa. Timanttia timanttia on podcast, jossa timanttiset yrittäjät kertovat tarinansa. Yrittäjätarinoissa ihmetellään ja iloitaan, kadutaan ja kehutaan.
Sarjan aloitusjaksossa yrittäjyydestään kertoo laulaja, lauluntekijä Anna Puu. Matkan varrella vieraina ovat myös muun muassa Hydraulic Press Channelin Lauri Vuohensilta, ex-alppihiihtäjä Tanja Poutiainen-Rinne ja kirjailija Mauri Kunnas.