Tarina

Päädyin jo parikymppisenä toimittajaksi. Tein töitä sekä isoissa että pienissä lehdissä, radiossa ja televisiossa. Olen ollut toimittaja, toimitussihteeri, uutispäällikkö ja päätoimittaja. Jyväskylän yliopiston viestintätieteiden laitoksella työskentelin tuntiopettajana ja koulin journalistiikan opiskelijoista tulevia toimittajia.

Parikymmentä vuotta kului journalismin parissa, kunnes siirryin Suomen suurimman seurakunnan viestintäpäälliköksi. Kuulutin asiakasymmärryksen merkitystä ja kannustin työyhteisöä viestimään ihmisläheisesti ja ymmärrettävästi. Tein töitä brändin eteen ja ideoin markkinointikampanjoita. Hilpeintä oli, kun päädyimme Jeesusteippi-kampanjallamme iltapäivälehden lööppiin. 

Nyt ammennan viestintäyrittäjänä kaikesta siitä, mitä olen vuosien varrella oppinut. Olen päässyt tekemään todella monipuolisesti yhtä sun toista. Eniten olen kirjoittanut ja kouluttanut, mutta asiakkaat ovat luottaneet käsiini myös muun muassa yrityshistorioidensa kokoamista, podcastin tekemistä ja mainosvideoiden käsikirjoitusta.

Sana tai pari Marjo

”Päädyimme Jeesusteippi-kampanjallamme iltapäivälehden lööppiin.”

Olen koulutukseltani FM journalistiikasta. Matkan varrella olen opiskellut lisää, koska haluan kehittää itseäni. Johtamisen ammattitutkinto, viestintäkonsultin koulutusohjelma (Infor) sekä tuoreimpana viestinnän johtamisen koulutusohjelma Comma (HY+) ovat antaneet eväitä viestintään ja johtamiseen. Vastuullisuusasioita opiskelin Vastuullisuus yrityksen arjessa -verkkokoulutuksessa.

Ihmisenä olen napakka ja mutkaton, pidän yksinkertaisista asioista. Viestinnänkin pitää olla sen verran yksinkertaista, että viesti menee perille. Muutoin se menee hukkaan.

Tehdäänkö yhdessä Tolkullista viestintää?