Tarina

Sana tai pari Oy on yllätyslapsi. Yritys, jota ei pitänyt syntyä. Olen itse yrittäjäperheestä – sekä isäni että molemmat veljeni valitsivat yrittäjyyden. Minusta piti tulla mitä tahansa muuta.

Ja niin ensin tulikin. Päädyin jo parikymppisenä toimittajaksi. Olen työskennellyt sekä isoissa että pienissä lehdissä, radiossa ja televisiossa. Olen ollut toimittaja, toimitussihteeri, uutispäällikkö ja päätoimittaja. Jyväskylän yliopiston viestintätieteiden laitoksella olen toiminut tuntiopettajana, koulin journalistiikan opiskelijoista tulevia toimittajia.

Viimeiset seitsemän vuotta ennen yrittäjyyttä työskentelin Suomen suurimman seurakunnan viestintäpäällikkönä. Rakensin ja vahvistin brändiä, keksin markkinointikampanjoita ja kuulutin asiakasymmärryksen merkitystä. Kannustin työyhteisöä viestimään asiakastajuisesti ja ihmisläheisesti.

Nyt ammennan viestintäyrittäjänä kaikesta siitä, mitä olen vuosien varrella oppinut. Puhun, kirjoitan ja koulutan. Autan pienissä ja isoissa viestintäpulmissa, joko kertaluonteisesti tai pitkäjaksoisesti.

Olen yksinkertainen ihminen, pidän yksinkertaisista asioista. Viestinnänkin pitää olla sen verran yksinkertaista, että viesti menee perille. Muutoin se menee hukkaan.